Дератизація для підприємств

 

Проблема зараження гризунами підприємств громадського харчування, офісів, магазинів і складів є більш гострю ніж проблема появи комах.

Дератизация банер

Процес дератизації:

  • Оцінка – перший і ключовий етап. Наш фахівець проведе оцінку, з’ясує рівень зараження, знайде місця в яких гризунів найбільше. Якщо не знайти місця проникнення гризунів на об’єкт і не з’ясувати причину їх появи, є ризик повторного зараження навіть після повного виведення.
  • Вибір методу обробки – після оцінки ситуації наш працівник підбирає найкращий варіант боротьби з шкідниками, хімічними або механічними засобами;
  • Спецобробка – сама процедура не займе багато часу, звичайно все залежить від площі об’єкта;
  • Гарантія та рекомендації – після проведення дератизації ми надаємо гарантію на свої послуги в перебігу якої, в разі виникнення повторного зараження, обробка проводиться за половину вартості.

Мышь.

Дератизація на великих об’єктах.

Обробка великих підприємств має багато відмінностей від таких же процедур, але в житлових приміщеннях. Набагато більший обсяг приміщень означає і більше місць де гризуни можуть мати ходи і нори. Для кожного такого об’єкта повинен розроблятися індивідуальний план де враховуються всі його особливості.

Наша фірма СанЕксперт завжди, при роботі з юридичними особами укладає договір про надання послуг. У договорі обов’язково вказуються права і обов’язки обох сторін, а також всі необхідні відомості про метод обробки і застосовані препарати. Всі родентициди, які ми застосовуємо в роботі, дозволені і сертифіковані на території України. А також є малонебезпечними для людей і тварин при правильному застосуванні і дотриманні техніки безпеки.

Послуга моніторингу чисельності шкідників на підприємстві повинна проводиться регулярно, відповідно до заздалегідь встановленого плану. Особливо це актуально для підприємств що впроваджують систему HACCP, яка з недавніх пір є обов’язковою на підприємствах харчової промисловості України.

Дератизація в складських приміщеннях та на підприємствах громадського харчування часто вимушений захід, так як ці підприємства більше за інших схильні до ризику зараження гризунами. Проведення профілактичних робіт може допомогти заощадити значні кошти, так як вартість профілактики завжди менше вартості екстрених заходів, а також виключить проблеми з перевіряючими органами.

Види дератизації

Дератизація ділиться на два типи:

  • винищувальні заходи – проводиться вже після виявлення на об’єкті неприпустимого рівня шкідників. Для виправлення ситуації потрібно завжди більше зусиль і коштів ніж для недопущення появи проблеми.
  • профілактичні заходи – проходять по заздалегідь встановленому плану з регулярністю, яка прописується в розробленому плані боротьби з шкідниками з урахуванням особливостей кожного конкретного підприємства. Не дати з’явитися проблемі зовсім – ось основна мета профілактики.