Послуги боротьби з шкідниками згідно стандарту HACCP для фірм у Харкові та області

Для отримання консультації зателефонуйте:
або натисніть на кнопку і ми Вам зателефонуємо:

Що таке HACCP?

HACCP – це система аналізу ризиків, яка передбачає виявлення, систематизацію та оцінку потенційно небезпечних для безпеки продукції факторів. В Україні даний стандарт представлений ДСТУ 4161-2003 «Система управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги» і ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга».

Стандарт ХАССП розроблявся в США ще у 1960-х роках. І тільки 23 липня 2014 року був прийнятий закон № 4179 який робить цей стандарт обов’язковою на території України. Тепер всі підприємства які займаються виробництвом, зберіганням та реалізацією продуктів харчування зобов’язані впровадити стандарт HACCP і дотримуватися його принципів.

Державний контроль за впровадженням стандарту ХАССП здійснює Держпродспоживслужба України.

Що потрібно для впровадження стандарту HACCP?

Для впровадження стандарту HACCP на харчових виробництвах, а також на підприємствах, діяльність яких пов’язана зі зберіганням і реалізацією продуктів харчування крім іншого рекомендовано мати такі документи:

Дезінфекція:

  • Договір на проведення робіт з дезінфекції.

Дератизація та дезінсекція:

  • Договір про надання послуг дезінсекції та дератизації.
  • Документи свідчать про проведення робіт згідно з заздалегідь розробленим графіком.
  • План з нанесенням місць моніторингу активності шкідників.
  • Документація, що підтверджує сертифікацію використовуваних препаратів для гризунів і комах.

Дератизация СанЭксперт Харьков

Як проходить контроль згідно стандарту HACCP?

  1. Огляд території.
  2. Оцінка загрози зараження об’єкта.
  3. Розробка індивідуального плану боротьби з шкідниками.
  4. При необхідності проведення необхідної обробки для усунення всіх загроз.
  5. Регулярне обстеження території об’єкта.

Які послуги включає в себе пест контроль.

Дезінсекція – знищення всіх комах які можуть представляти загрозу продукції або санітарним умовам підприємства.

Дератизація – знищення гризунів на підприємстві.

Дезінфекція – знищення інфекцій, бактерій, мікроорганізмів, цвілі і грибка. Для запобігання потрапляння їх у продукцію.

В процесі співпраці ми розробляємо і надаємо всю необхідну інформацію для підприємства і контролюючих органів.

Якщо Вам потрібні наші послуги зв’яжіться з нами за телефоном, вказаним на сторінці контактів.