Основні причини появи клопів та тарганів у Харкові

Існує кілька причин, які можуть сприяти появі клопів та тарганів у Харкові. Розглянемо деякі з них:

  1. Порушення санітарних норм. Недостатня чистота та догляд за приміщеннями можуть призводити до появи комах. Крихітки їжі, сміття, неприбрані залишки їжі та бруд можуть бути привабливим середовищем для клопів та тарганів.
  2. Недотримання гігієнічних правил. Недостатнє миття посуду та посудомийних машин, необхідність частого винесення сміття, нерегулярне миття посуду, залишена їжа, не протерті поверхні та кухонні прилади, що рідше використовуються, можуть призвести до появи комах.
  3. Недостатня вентиляція. Погана вентиляція може створювати вологі та сирі умови, які є ідеальним місцем для розмноження клопів та тарганів.
  4. Проблеми з інфраструктурою. У деяких випадках проблеми з водопостачанням та каналізацією можуть призвести до появи комах.
Продовжити читання “Основні причини появи клопів та тарганів у Харкові”

Використання РРО при наданні послуг дезінфекції дезінсекції та дератизації.

Дезінсекція у Харкові

Відповідно до Закону України 265/95-ВР “Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг” починаючи з 01.01.2022, наша компанія використовує реєстратор розрахункових операцій, і при наданні послуг крім інших документів у наших клієнтів є можливість отримати фіскальний чек.

Як позбавиться від клопів самостійно

Знищення клопів самостійно в Харкові
Як в Харкові позбавляються від клопів якщо немає можливості звернутися до професіоналів.

Клопи це досить делікатна проблема і не кожен буде про неї розповідати. Тому й оцінити масштаби зараження непросто. З власних спостережень ми можемо стверджувати що з кожним роком все більший відсоток житлового фонду в Харкові заражається клопами. Але не завжди є можливість замовити обробку у фахівців, а тому люди змушені виводити клопів самостійно.

Продовжити читання “Як позбавиться від клопів самостійно”

Укуси клопів і їх шкода для здоров’я

Укуси клопів у дитини

Клопи неймовірно добре адаптувалися до спільного проживання з людьми. І на сьогодні ідеальні умови для клопів це кімнатна температура і наявність людини поруч. І на жаль наш організм так і не зміг виробити імунітет до укусів цих шкідників.

Продовжити читання “Укуси клопів і їх шкода для здоров’я”

Обробка озоном. Переваги застосування озону

Газ озон

Озонування – процес очищення при якому застосовується газ озон. Озонатор – прилад, який виробляє озон з кисню, що є в повітрі. Озон є потужним окислювачем і за своїми дезінфекційними властивостями набагато краще, ніж ультрафіолет або хлор. Тому озон має дуже широке застосування.

Продовжити читання “Обробка озоном. Переваги застосування озону”

Як з’являється і чим небезпечна цвіль

Пліснява в куті кімнати

Цвіль – це мікроскопічний грибок, який знаходиться в великих кількостях в ґрунті, а з нього потрапляє і в повітря. Ці гриби можуть рости на будь-яких матеріалах, як то бетон, шпалери або навіть плитка у ванній і пластикові вікна. У певні види матеріалів цвіль може проникнути глибоко і вивести її буде важко.

Продовжити читання “Як з’являється і чим небезпечна цвіль”

Як позбавитися від трупного запаху.

Трупний запах

Трупний запах надзвичайно сильний, і коли помирає людина, яка жила одна, вже після перших кількох днів починає смердіти вже і в під’їзді, запах легко проходить через щілини у дверях і тріщинки в стінах. Так само часто буває що миші або щури вмирають у себе в норі, яка знаходиться, наприклад, під підлогою або в перегородці з гіпсокартону і через кілька днів запах починає заповнювати квартиру.

Продовжити читання “Як позбавитися від трупного запаху.”

Чому міль з’являється у квартирі.

Гусениця та метелик молі

Навіть у найчистіших будинках і квартирах хоч раз могла заводитися міль. Дотримання порядку і чистоти допомагає уникнути зараження квартири тарганами, але не міллю. Чому ж міль з’являється навіть в найчистіших приміщеннях?

Продовжити читання “Чому міль з’являється у квартирі.”